túl a századik előadásunkon

Kedves Cimborák!

Társulatunk a 100-ik előadására készült, és hogy-hogysem, az isteni időzítés éppen most találta úgy, hogy élő adásban tudunk ennek örülni, hálát adni, és mesélni… 🙏♥😇

Január 25-én, kedden a Rádió Bézs “Eklektika” című rádióműsorából jelentkeztünk, ahol B. Bíró Zoltán vendégei voltunk.

Beszélgettünk az utunkról, hol tartunk most, és mik a tervek a jövőre… színházról, a bábokról, és hogy miért is érdemes ezzel a csodálatos világgal, a bábszínházzal megismerkedni.

Hallgassatok meg minket! 🎧

A civilizáció az

, amikor az ember egy reggel elindul a presszó felé, s mire estére odaér pláza lesz belőle. De civilizáció az is, ha meséinket kitaláljuk, továbbadjuk, de legfőképpen megbecsüljük. Na de kérem, mi a jó mese, avagy mikortól és pláne mitől válhat majd egyszer a kánon részévé?

Laki Móni és Tarr Gyuri belevágtak, hogy megküzdjenek ezzel a gordiusszal azt átvágandó.

Mivel a szél összefújta őket, így mára Varga Lalával kibővülve kitartóan cimboráskodnak, s erre itt egy példa, illetve egy idézet: “Kedves Cimbora Produkció!

Köszönjük a színvonalas előadást. Kicsik és nagyok mind élveztük, jókat nevettünk 🙂 Nagyon megragadott minket a mese egyedi feldolgozása és a vicces jelenetek. További sok sikert kívánunk, szeretettel visszavárunk Benneteket.” Hát most itt lesznek velem. Remélem hallgatni fogjátok, őszinte üdvözletem addig is – bbz –

© 2020 Cimbora Produkció | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie nyilatkozat

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.