honnan jöttünk, kik vagyunk?

Barátság

…….

vidámság

………..

kreativitás

………..

Az alkotók bemutatkozására kattintva megismerhetjük munkásságuk egy részét, na de hogyan sodort össze bennünket a szél?

A történet nem most kezdődött, hanem több, mint 10 éve, a Főnix Drámastúdió színpadán, ahol elsőként Gyuri, majd Móni állt a világot jelentő deszkákra. Remek tanáraink között többek közt dr. Sződy Szilárd is igyekezett embert (színészt) faragni belőlünk, kis csapatunk indulását pedig egy rendezéssel segítette. (A kiskakas gyémánt félkrajcárja)

Közös pályafutásunk a Stúdió elvégzése után is folytatódott, a pápai illetőségű Pegazus Színházban, ahol olyan mesterek keze alatt tanultuk ki a bábszínészet csínját-bínját, mint Sarkadi-Nagy László és Végh Zsolt, akiknek ezúton is szeretnénk kifejezni hálánkat. Vissza is tértünk Pápára egy időre, hogy elkészülhessen a Röfi és a Farkas című bábjáték, melyet azóta is nagy sikerrel játszunk. Soron következő premierünk, a Békakirály próbái szintén Pápán kerül zajlanak majd, 2021 nyarán.

Időközben csatlakozott hozzánk Varga Lala, akit leginkább a Társulat című tehetségkutatóból ismerhettünk, (mint Laborc), de a Madách Színház színpadán is találkozhatunk vele.  Lalával az elmúlt néhány év alatt több gyermekeknek szóló színpadi produkcióban is együtt játszottunk, és egyértelmű volt, hogy a Cimboráskodásból ő sem maradhat ki…

 

színpadon töltött óra

megtartott előadás

év tapasztalat

% vidámság garancia
Tarr GYuri

Színész

Rólam

Laki móni

Színész

Rólam

varga lala

Színész

Rólam

Rólunk mondták

Nagyon jó hangulatú előadást láthattunk. A gyermekek élvezték, szurkoltak a Kiskakasnak!  A műsor színvonalas volt, gratulálunk az előadóknak!

Bucsa Óvoda gyermekei

 

Nagyon vártuk a mai előadást és nem csalódtunk benne! Jól éreztük magunkat mi felnőttek, a gyermekek mosolygós arca mindent elárult! 🙂

A bábok nagyon szépek, az előadás hangulata felejthetetlen! Visszavárunk Benneteket! Sikeres szereplést és jó egészséget kívánunk:

A Rét utcai óvoda Fáni, Katica és Malacka csoportja Tatabányáról

 

Köszönjük ezt az újszerű előadást! A zene, az ének, és felüdítő játékuk lekötötte a gyerekek és a felnőttek figyelmét. A humor, mely átszőtte a mese előadását, igazán tetszett.

Lepsény, Galgovszki Lajosné, Marika tanító néni

 

Kedves Cimbora Produkció! Köszönjük a színvonalas előadást. Kicsik és nagyok mind élveztük, jókat nevettünk 🙂 Nagyon megragadott minket a mese egyedi feldolgozása és a vicces jelenetek. További sok sikert kívánunk, szeretettel visszavárunk Benneteket.

Alsógallai Óvoda, Tatabánya

 

Köszönjük szépen a gyermekközpontú előadást. Elnyerte a gyerekek és az óvodapedagógusok tetszését is. Elismerésünk a szépen elkészített bábokhoz, díszlethez! További sikeres munkát kívánjunk!

Katica és Süni csoport, Városlőd

 

Köszönjük a csodás előadást. A gyerekek nagyon élvezték 🙂 Köszönjük a befektetett munkát és a humort!

Szeretettel: Telepi Óvoda, Budakalász

 

Nagyon köszönjük a vidám, színvonalas előadást! A gyermekek figyelmét végig lekötötte az izgalmas, fordulatokban bővelkedő műsor. Különleges élményt nyújtott mindannyiunk számára.

További sikereket kíván rengeteg szeretettel:

A tatabányai Jókai Mór Óvoda Mackó és Mókus csoportja

 

Köszönjük szépen! Újszerű, vidám és mégis hagyománykövető volt.

Lepsény, 3.a osztály és Katica néni

 

Kedves Cimborák! Nagy örömmel fogadtuk az előadásotokat, gyermekeknek, felnőtteknek nagy élményt nyújtottatok. További sok sikert kívánunk munkátokhoz! Szeretettel:

Mésztelepi Óvoda gyermekei és a felnőttek

 

Kedves Cimborák! Köszönjük a nagyon színvonalas, érdekes előadást, mely gyermeket és felnőttet egyaránt megörvendeztetett. Reméljük, hamarosan találkozunk még!

Angolpalánta Montessori Óvoda, Fót

 

Köszönjük, hogy velünk nyitottátok az évet! Színvonalas, egyedi, vidám hangulatú előadásotokkal különleges élményben részesítettétek a gyermek és felnőtt közönséget. Gratulálunk, s kívánjuk, hogy minél több gyermek részesülhessen előadásotok varázslatos élményében!

Etyek, Nefelejts Német Nemzetiségi Óvoda apraja és nagyja

 

© 2020-2022 Cimbora Produkció | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie nyilatkozat

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.