társulat

tarr györgy, színész

Bemutatkozás

laki mónika e., színész

Bemutatkozás

varga lajos, színész

Bemutatkozás

színpadon töltött óra

megtartott előadás

év tapasztalat

% vidámság garancia

Honnan jöttünk, kik vagyunk?

 

Az alkotók bemutatkozására kattintva megismerhetjük munkásságuk egy részét, na de hogyan sodort össze bennünket a szél?

A történet nem most kezdődött, hanem több, mint 10 éve, a Főnix Drámastúdió színpadán, ahol elsőként Gyuri, majd Móni állt a világot jelentő deszkákra. Remek tanáraink között többek közt dr. Sződy Szilárd is igyekezett embert (színészt) faragni belőlünk, kis csapatunk indulását pedig egy rendezéssel segítette. (A kiskakas gyémánt félkrajcárja)

Közös pályafutásunk a Stúdió elvégzése után is folytatódott, a pápai illetőségű Pegazus Színházban, ahol olyan mesterek keze alatt tanultuk ki a bábszínészet csínját-bínját, mint Sarkadi-Nagy László és Végh Zsolt, akiknek ezúton is szeretnénk kifejezni hálánkat. Vissza is tértünk Pápára egy időre, hogy elkészülhessen a Röfi és a Farkas című bábjáték, melyet azóta is nagy sikerrel játszunk. Soron következő premierünk, a Békakirály próbái szintén Pápán kerül zajlanak majd, 2021 nyarán.

Időközben csatlakozott hozzánk Varga Lala, akit leginkább a Társulat című tehetségkutatóból ismerhettünk, (mint Laborc), de a Madách Színház színpadán is találkozhatunk vele.  Lalával az elmúlt néhány év alatt több gyermekeknek szóló színpadi produkcióban is együtt játszottunk, és egyértelmű volt, hogy a Cimboráskodásból ő sem maradhat ki…

 

© 2020-2022 Cimbora Produkció | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie nyilatkozat

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a “Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.